net2phone llença una nova solució de comunicacions unificades

 

  • El nou sistema de comunicacions unificades permet centralitzar els recursos telefònics i de comunicació corporatius en una sola plataforma de gestió.
  • Aquest sistema basat en el núvol és multidispositiu i inclou veu (fix i mòbil), centraleta virtual, videoconferència i sales de reunions, entre altres funcions avançades de comunicació. D’aquesta manera, els usuaris connecten fàcilment amb clients i col·laboradors des de qualsevol lloc, ja sigui des de casa, a l’oficina o de viatge.

 

Madrid, 18 de novembre de 2020. net2phone, companyia tecnològica global, llença la seva solució de comunicacions unificades en el núvol.

Aquesta solució multidispositiu inclou veu (fix i mòbil) a la centraleta virtual, sistemes de videoconferència i sales de reunions, entre altres funcions avançades de comunicació seguint els estàndards més exigents de seguretat i qualitat. Gràcies a aquest sistema de comunicació, els usuaris connecten fàcilment amb clients i col·laboradors des de qualsevol dispositiu i lloc, ja sigui des de casa mentre teletreballen, a l’oficina o quan estan de viatge.

A més, l’usuari pot configurar i analitzar tots els recursos de comunicació corporatius de forma unificada des d’una sola plataforma, la qual cosa facilita la gestió. Aquesta proposta permet reduir i controlar la inversió i la despesa en telecomunicacions.

Juntament amb l’oferta de comunicacions unificades, net2phone també disposa de serveis d’Internet, mòbil i SMS per oferir una proposta global de telecomunicacions empresarials en un sol punt. “Les solucions de comunicació en el núvol han demostrat durant aquest any el seu potencial.

Gràcies a la solució de comunicació unificada de net2phone, les empreses poden tenir totes les seves necessitats de comunicació cobertes en un únic proveïdor “, comenta Jonathan García, CEO de net2phone.

Valor afegit

La integració de les línies fixes i mòbils corporatives en una única plataforma de gestió, com la centraleta virtual en el núvol, permet accedir a una proposta de funcions molt més rica i tecnològicament avançada que no està disponible amb els sistemes de telefonia tradicionals.

Sistema segur de videoconferència

net2phone disposa del seu propi sistema de videoconferència, Huddle net2phone, amb el qual oferir la màxima seguretat i agilitat en les reunions virtuals. No cal descarregar cap aplicació per a utilitzar-la, i es pot convidar a usuaris que no estiguin a la mateixa organització.

Amb aquesta completa oferta de comunicacions unificades, net2phone busca arribar a les empreses espanyoles que vulguin donar el salt al núvol i digitalitzar les seves comunicacions.

Sobre net2phone:

net2phone és una companyia líder tecnològica global especialitzada en comunicacions en el núvol per a l’entorn empresarial. net2phone està recolzada per la capacitat de xarxa global d’IDT Corporation, acumula més de 25 anys d’experiència i té més de 1.300 professionals a 150 països.

Les capacitats i tecnologies de net2phone ajuden a impulsar l’èxit empresarial mitjançant converses més intel·ligents.