Avís legal

Si us plau, llegiu tots els apartats del present Avís Legal abans d’utilitzar aquest lloc web. Les següents condicions són vinculants per a qualsevol usuari del web.

En compliment amb el deure d’informació que disposa la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic (LSSI-CE) de 11 de juliol, es faciliten a continuació les següents dades d’informació general d’aquest lloc web .

El motiu d’aquest text és explicar de manera detallada les funcionalitats d’aquest web i donar informació relacionada amb el titular del web i la finalitat dels continguts que s’inclouen.

 

Dades identificatives

 

Aquest Avís Legal regula l’ús del servei de la pàgina web i us informa, en compliment de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, del següent:

 

Titular: RINGSOUTH EUROPA, S.L.

CIF: B73387953

Domicili: PARQUE CIENTÍFICO DE MURCIA. CTRA. DE MADRID KM.388, 30100, MÚRCIA, MÚRCIA

Telèfon: 902551550

Correu Electrònic: administracion@net2phone.com

Dades d’inscripció en el Registre Mercantil: Registre Mercantil de Múrcia 1/2009/10.663,0

 

RingSouth EUROPA, S.L. pretén a través del seu lloc web donar a conèixer la seva activitat i oferir la possibilitat de posar-se en contacte, fer consultes, subscriure’s a la nostra revista, així com informar-vos sobre les vostres reclamacions i queixes.

El present document té per objecte establir els termes i condicions generals d’ús del lloc web. Els termes i condicions generals són d’obligada acceptació i compliment per part d’aquells usuaris que vulguin fer-ne ús.

 

Ús del lloc web i obligacions dels usuaris

 

L’usuari es compromet a fer servir el lloc web, el contingut i serveis, sense contravenir la legislació vigent, els usos generalment acceptats i l’ordre públic. Queda prohibit l’ús de la pàgina web amb finalitats il·lícites o lesives contra RINGSOUTH EUROPA, S.L. o un tercer, que, de qualsevol forma, puguin causar perjudici o impedir el normal ús de la pàgina web.

RINGSOUTH EUROPA, S.L. garanteix que els continguts i serveis que ofereix el portal respecten el principi de dignitat de la persona, de protecció de la joventut i la infància, de no-discriminació per motiu de raça, sexe, religió, opinió, nacionalitat, discapacitat o qualsevol altre aspecte personal i social.

Les presents condicions generals d’ús del lloc web no confereixen a l’usuari cap altre dret d’ús, alteració, explotació, reproducció, distribució o comunicació pública dels continguts de la pàgina web diferents dels expressament previstos.

Els continguts (informació, arxius de so i/o imatge, fotografies, dissenys, etc.) recollits al portal, són propietat de RINGSOUTH EUROPA, S.L., o la bé aquesta última ha estat degudament autoritzada per a la seva difusió pels seus legítims titulars.

RINGSOUTH EUROPA, S.L. es compromet a no fer publicitat enganyosa i, per tant, queda prohibit:

  • L’ús per a qualsevol tipus de fins comercials o publicitaris, diferents dels estrictament permesos.
  • La seva reproducció, publicació, distribució o modificació, total o parcial, llevat que es tingui autorització prèvia i per escrit dels seus legítims titulars o hagi estat legalment permès.
  • Qualsevol vulneració dels drets de RINGSOUTH EUROPA, S.L. o dels seus legítims titulars sobre aquests.

 

Propietat intel·lectual i industrial

 

L’usuari reconeix i accepta que tots els drets de propietat industrial i intel·lectual sobre els continguts i/o qualssevol altre element inserit en el lloc web són propietat de RINGSOUTH EUROPA, S.L., o que aquesta última ha estat autoritzada per a la seva difusió en el web.

En el cas que un usuari o un tercer considerin que s’ha produït una violació dels seus legítims drets de propietat intel·lectual per la introducció d’un determinat contingut en el web, hauràn de notificar aquesta circumstància a RINGSOUTH EUROPA, S.L. indicant:

  • Dades personals de l’interessat titular dels drets presumptament infringits, o indicar la representació amb la qual actua en cas que la reclamació la presenti un tercer diferent de l’interessat.
  • Indicar els continguts protegits pels drets de propietat intel·lectual i la seva ubicació en el Web, l’acreditació dels drets de propietat intel·lectual assenyalats i declaració expressa en què l’interessat es responsabilitza de la veracitat de les informacions facilitades en la notificació.

 

Enllaços

 

Aquest lloc web proporciona enllaços a altres llocs web propis i continguts que són propietat de tercers.

L’únic objecte dels enllaços és proporcionar a l’usuari la possibilitat d’accedir a aquests enllaços. RINGSOUTH EUROPA, S.L. no es responsabilitza en cap cas dels resultats que puguin derivar-se a l’usuari per l’accés a aquests enllaços.

L’usuari que es proposi establir qualsevol dispositiu tècnic d’enllaç des del seu lloc web al portal haurà d’obtenir l’autorització prèvia i escrita de RINGSOUTH EUROPA, S.L. L’establiment de l’enllaç no implica en cap cas l’existència de relacions entre RINGSOUTH EUROPA, S.L. i el propietari del lloc en què s’estableixi l’enllaç, ni l’acceptació o aprovació per part de RINGSOUTH EUROPA, S.L. dels seus continguts o serveis.

El lloc web en què s’estableixi l’enllaç no contindrà cap marca, denominació, logotip, eslògan o altres signes distintius que pertanyin a RINGSOUTH EUROPA, S.L., excepte els expressament autoritzats.

 

Modificació unilateral i durada

 

RINGSOUTH EUROPA, S.L. es reserva el dret de modificar, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, la presentació i configuració del lloc web així com aquest Avís Legal.

 

Exclusió de garanties i responsabilitat

 

RINGSOUTH EUROPA, S.L. no atorga cap garantia ni es fa responsable, en cap cas, dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que poguessin ocórrer per motiu de:

  • La falta de responsabilitat, manteniment i efectiu funcionament del Web i/o dels seus serveis o continguts.
  • L’existència de virus, programes maliciosos o lesius en els continguts.
  • L’ús il·lícit, negligent, fraudulent, contrari a les presents condicions, a la bona fe, als usos generalment acceptats o a l’ordre públic, del lloc web, els seus serveis o continguts, per part dels usuaris.

 

Tractament de dades personals

 

RINGSOUTH EUROPA, S.L., tal i com indica a la seva “POLÍTICA DE PRIVACITAT” que podeu consultar en aquest web, ha adoptat els nivells de seguretat adequats a les dades que tracta i gestiona, incorporant tots els mitjans i mesures tècniques al seu abast per garantir la seva confidencialitat, evitar el seu mal ús, pèrdua, alteració, accés no autoritzat i robatori.

 

Legislació aplicable i jurisdicció

 

Les presents Condicions es regiran per la legislació espanyola, sotmeses als jutjats i tribunals de la ciutat de MÚRCIA (Espanya) davant de qualsevol controvèrsia derivada de l’accés a la pàgina web.

 

Contacte

 

En cas que un usuari tingués cap dubte sobre el present avís legal o qualsevol comentari, pot dirigir-se a administracion@net2phone.com o enviar una comunicació escrita a l’adreça que consta a la capçalera.

 

Promocions

Promoció 1 terminal mòbil gratis: Des del dia 1 de desembre de 2020, net2phone ofereix gratis un terminal mòbil (LGk50 o similar) a Espanya per als clients que contractin un dels següents packs de serveis:

  • Pack 1: 1 línia de centraleta virtual a 12,90€ i 2 línies mòbils amb trucades il·limitades i 20GB a 22,72€ durant 36 mesos
  • Pack 2: 1 línia de centraleta virtual a 12,90€ i 2 línies mòbils amb trucades il·limitades i 30GB a 27,68€ durant 36 mesos

Preus indicats al mes sense IVA per a contractes de 36 mesos. El terminal es lliura en propietat, no inclou servei tècnic. Si el client decideix cancel·lar el contracte abans dels 36 mesos, haurà d’abonar 199,00€ per cada terminal lliurat. El termini de lliurament del terminal és de fins a 30 dies des de la posada en servei de tots els productes contractats. En cas de problemes d’estoc es lliurarà un terminal de similars característiques i preu.